Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Att leda hållbara system – workshop för ledare i förskolan 15 april 2021

Vänder sig till ledare, rektorer, pedagogistor, förstelärare, utvecklare och andra med ledande funktioner i förskolan

785 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Att skapa goda resultat med motiverade medarbetare, med fokus på identitet, 100språk, kommunikation och innovation. Att stärka förskolans identitet och utveckla nya verktyg, att finna, motivera och lyfta det kollektiva kreativa kunskapskapitalet i den egna organisationen. Olikhet som styrka. Att arbeta med demokrati och hållbarhet, kopplat till Lpfö 2018. Workshoppen innehåller praktiskt arbete och exempel på hur man kan lyfta och öka medarbetares motivation och vänder sig till ledare, rektorer, pedagogistor, förstelärare, utvecklare och andra med ledande funktioner i förskolan.

Workshopledare: Karin Gandini, styrelseledamot Reggio Emilia Institutet, grafisk formgivare och visuell kommunikatör, Gandini forma

Ort: genomförs digitalt

Datum: Den 15 april 2021

Tid: kl 9:00 - 12:00

För att anmäla till workshopen, lägg i kundvagn

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Hela förmiddagen var en powerboost! Ofta så presenterar vi våra visioner med ord, men att konkretisera det, genom exempelvis en bild var utmanande och givande. Hela upplägget inspirerade till nya vägar att arbeta med syfte och vision på ett konkret sätt.

Workshop med ledare från Västerås och Örebro

Till Programmet digitalt