Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Göra demokrati – projekterande arbete med förskolans yngsta den 15 oktober 2020 Ny!

Föreläsning

629 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Ettåringar måste få leva och uppleva demokrati. Det är grundbulten i föreläsningen. Exempel på hur de yngsta barnen tillsammans med varandra, pedagogerna och sina familjer skapar relationer till platser i och utanför förskolan, till miljö och material och till pedagogisk dokumentation. Om projekterande förhållningssätt, hundraspråklighet och pedagogisk dokumentation som verktyg.

Föreläsare: Johanna Appelquist och Helena Marken från Skarpnäcks stadsdel, förskollärare och författare till boken "Göra demokrati- projekterande arbete med förskolans yngsta" (Lärarförlaget))

Ort: genomförs digitalt

Datum: den 15 oktober 2020

Tid: kl 17:30 - 20:00

ALLA våra föreläsningar är nu tillgängliga digitalt runt om i hela landet.

Föreläsningar kommer att genomföras digitalt – live – via Teams eller Zoom. Priserna på föreläsningarna är sänkta med 15 procent och tiderna är justerade.  Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är föranmälda som kommer att släppas in på föreläsningen. Anmäler du flera platser så måste var och en ha en unik e-postadress.

Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

Utbildningen ska genomföras i demokratiska former och lägga grunden till ett växande intresse och ansvar hos barnen för att aktivt delta i samhället och för en hållbar utveckling – såväl ekonomisk och social som miljömässig. Både ett långsiktigt och globalt framtidsperspektiv ska synliggöras i utbildningen.

Läroplan för förskolan lpfö 2018

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Boken: Göra demokrati - projekterande arbete med förskolans yngsta

Till Programmet runt om i landet