Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Workshop – ”Jag kan inte dansa” 9 mars 2022 Ny!

– Workshop

935 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Det handlar inte om begåvning, talang, rytm eller taktkänsla. Ofta förknippas dans med prestation och olust trots att det borde förknippas med frihet och lust. Denna workshop befinner sig långt ifrån fredagsdisco och små grodorna, i stället utforskar vi grundelementen för en kropp i rörelse. Det är ju där som barnen befinner sig, bortom alla konventioner som är förknippade med olika dansyttringar. Kroppen är ett av våra starkaste uttrycksmedel. Barn tänker, lär och agerar med hela kroppen.

Workshoppen leds av Maria Fabien, ateljerista i musik på Katarina Västra förskola i Stockholm, och Lovisa Gustafsson, förskollärare med särskilt fokus på kropp, dans och rörelse. På Katarina Västra förskola har man arbetat med ett fördjupningsprojekt kring barns rätt och behov till daglig rörelse. 

Maria är utbildad modern dansare på Balettakademien i Stockholm och har lång erfarenhet av musik- och dansverksamhet.

Lovisa är utbildad i Skapande dans på SMI och har studerat förskolans yngsta barns dansande i Licentiatuppstsen "Experimenterande dans med förskolans yngsta barn. En studie i och med dans, kropp och rörelse i förskolan" på Stockholms universitet.

Föreläsare: Maria Fabien, ateljerista i musik på Katarina Västra förskola i Stockholm, och Lovisa Gustafsson, förskollärare med särskilt fokus på kropp, dans och rörelse.

Ort: Stockholm

Datum: 9 mars 2022

Tid: kl: 13:00 - 16:00 (Samling 12:45 på Reggio Emilia Institutet, Gjörwellsgatan 18)

Reggio Emilia Institutet erbjuder öppna workshoppar i vår ateljé på Reggio Emilia Institutet i Stockholm. Syftet är att utveckla arbetet med hundraspråklighet i förskolan.

Begränsat deltagarantal.

För att anmäla till workshoppen, lägg i kundvagn

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till programmet analogt