Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

"Det är g:et som gör maneten magnetisk" – Att ta vara på och utmana barns språkliga och kunskapsmässiga förmågor, 3 december 2024 Ny!

Digital föreläsning

945 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Hösten 2022 anställdes sex språkutvecklare i Nynäshamn i syfte att utveckla ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt: SKUA, på de kommunala förskolorna.

I den här föreläsningen problematiseras hur vi kan förstå SKUA i relation till den Reggio Emilia-inspirerade, projekterande undervisningsform som kommunen sedan tidigare tagit ställning för.  Vilka utmaningar och möjligheter står vi inför när vi vill ge barnen möjlighet att utveckla språklig kompetens i meningsfulla sammanhang?

Språk, lärande och identitetsutveckling hänger nära samman. Förskolan ska därför lägga stor vikt vid att stimulera barnens språkutveckling i svenska, genom att uppmuntra och ta tillvara deras nyfikenhet och intresse för att kommunicera på olika sätt. Ur: LPFÖ 18

Föreläsare: Anna Gjerde och Natalie Jensen, språkutvecklare, pedagogistor och förskollärare i Nynäshamn.

Anna Gjerde Natalie Jensen Slide

Föreläsare Anna Gjerde och Natalie Jensen, språkutvecklare, pedagogistor och förskollärare i Nynäshamn

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 3 december 2024

Tid: 17.30–20.00

De flesta av våra föreläsningar är tillgängliga för alla, oavsett var du befinner dig.

Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Endast anmälda kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.

Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

Viktigt om anmälan till digitala arrangemang

Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla dig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.

Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.

Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt